Nytårsmenu



Valento Nytårsmenu
4 retters.

 

Forret:

Smørbagt citruskrydret laks m. skaldyrsdressing, bagte cherrytomater & grønne asparges

Stenovnsbrød & saltet smør

 

Mellemret:

Crisp salat m. rørt tunmousse, rejer, citron, dild & ærteskud

Hjemmebagt brød & saltet smør

 

Hovedret:

Super mør rosastegt oksemørbrad, oliemarineret i soltørrede tomater, rosmarin & hvidløg.

Hertil flødekartofler m. timian, rødvinssky, crisp salat m. radis, majs, agurk, oliven, græskarkerner, feta & urtedressing

Stenovnsbrød & saltet smør

 

Dessert:

Chokoladetærte m. saltkaramel, hindbærcoullis & vanillecremefraiche

 

Minimum 2 personer.

295.- pr kuvert

 

————————————————

Menuen kan bestilles frem til og med den 28 December. 

Menuen skal afhentes hos Valento mellem 12.00 og 15.00 den 31 December. 

Maden er kold ved afhentning og forberedt til opvarming. Det tager ca. 30 minutter at varme maden op og der medfølger en meget udførlig vejledning.