FAQ


Hvad koster levering?

Levering er gratis i op til 35 km fra vores køkken i Støvring Ved køb for minimum 1500.-

Ellers koster levering 150 kr. plus 4 kr. pr. km.

Dvs. vi leverer gratis i følgende byer og omegn ved køb for minimum 1500.-

Støvring, Svenstrup, Skalborg, Aalborg, Nr Sundby, Klarup, Gistrup, Storvorde, Mou, Nibe, Aars, Haverslev, Suldrup, Sønderup, Hobro, Arden, Skørping.
Er du i tvivl om vi leverer Gratis på din adresse, så ring på 22114601.

I hvilket område kan I levere?

Hele Nord- og Midtjylland efter nærmere aftale.

Er maden varm ved Levering/Afhentning?

– JA! Maden er som udgangspunkt altid varm ved både afhentning og levering. Du skal kun skære kød ud.
Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden opvarmet således I ikke selv skal stå for for andet end udskæring af kød og evt. flutes. Vi mener at dette sikrer den optimale kvalitet af maden. Ligeledes kan I koncentrere jer om at holde fest med jeres gæster.

Vi leverer maden i pæn engangsemballage og så tæt på spisetidspunktet som muligt, skal I som kunder ikke tænke på tilbagelevering og returfade og termokasser.

Hvis I ønsker at låne termokasser, skal der betales 150 i depostum pr. kasse ved levering. Dette depositum tilbagebetales ved returnering af termokassen.

Tapasretterne er kolde serveringer, som er færdigpyntet på fade og lige til at sætte på bordet.


NB: Vores Nytårsmenu er ikke varm ved levering/afhentning. Men der medfølger en grundig opvarmningsvejledning og der skal kun afsættes ca. 30 minutter til opvarmning af denne.

Levering

Hvordan modtages maden?
– Maden leveres i pæn engangsemballage og transporteres i termokasser, som holder maden varm i forbindelse med transport. Alt du skal gøre er at sætte maden på bordet, skære kød ud og nyde din fest.

 

Afhentning

Hvordan modtager jeg maden?

– Maden pakkes i pæn engangsemballage, som kan sættes direkte på bordet. Kun kød skal skæres ud. Vi instruerer dig i hvordan kødet skæres korrekt.

 

I hvilket tidsrum kan maden afhentes?

Det er helt op til dig som kunde. Vi leverer 24 timer i døgnet efter sit ønske. Vi aftaler afhentningstidspunkt i forbindelse med bestilling. Vi tager dog forbehold for travle perioder, hvorfor du bedes bestille din mad i så god tid som muligt, så du sikrer dig levering på det ønskede tidspunkt.