FAQ


Er maden varm eller kold ved Levering/Afhentning?

– Maden er som udgangspunkt varm ved både afhentning og levering. Du skal kun skaere kød og flutes ud.
Vores koncept er bygget op om, at vi leverer maden opvarmet således I ikke selv skal stå for for andet end udskæring af kød og flutes. Vi mener at dette sikrer den optimale kvalitet af maden. Ligeledes kan I koncentrere jer om at holde fest med jeres gaester.

I og med at vi leverer maden i pæn engangsemballage og så tæt på spisetidspunktet som muligt, skal I som kunder ikke tænke på tilbagelevering og returfade og termokasser.

Hvis I ønsker at låne termokasser, skal der betales 150 i depostum pr. kasse ved levering. Dette depositum tilbagebetales ved returnering af termokassen.

 

Levering

Hvordan modtages maden?
– Maden leveres i pæn engangsemballage og transporteres i termokasser, som holder maden varm i forbindelse med transport. Alt du skal gøre er at sætte maden på bordet, skære kød ud og nyde din fest.

 

Afhentning

Hvordan modtager jeg maden?

– Maden pakkes i pæn engangsemballage, som kan sættes direkte på bordet. Kun kød skal skæres ud. Vi instruerer dig i hvordan kødet skæres korrekt.

 

I hvilket tidsrum kan maden afhentes?

Det er helt op til dig som kunde. Vi aftaler afhentningstidspunkt i forbindelse med bestilling.

 

Hvad koster levering?

Levering er gratis i op til 35 km fra vores køkken i Støvring. Herefter koster levering 150 kr. plus 4 kr. pr. km.

I hvilket område kan i levere?

Hele Nord- og Midtjylland efter nærmere aftale.